2011. szeptember 28., szerda

PANCSI TEJBEN VAJBAN 



Kleopátra biztos nem volt cukros!Valószínűleg magas volt neki a transz-palmitolajsav szintje.Gyanítom gőze nem volt mi a fene az, de hát tejben-vajban fürdött, meg itta is a finom nedűt!
Szív- és érrendszeri betegségek vizsgálatára indított megfigyelésük során a Harvard Medical School kutatói megállapították, hogy a transz-palmitolajsav igen kedvező hatást gyakorol a koleszterinszintre, emellett pedig a cukorbetegség rizikóját is nagymértékben csökkenti. Korábbi tanulmányok már elővetítették a tejnek a cukorbetegség megelőzésében játszott szerepét, az inzulinrezisztenciára helyezve a hangsúlyt. Az inzulin a véráramban lévő cukrok átalakításához szükséges, továbbá segíti a sejtek energiatermeléséhez szükséges cukor felvételét. Az inzulinrezisztenciában szenvedő emberek véréből a cukor nem jut be a sejtekbe, ami hiperglikémiát okoz, ez pedig 2-es típusú cukorbetegséghez vezethet. A tej- és tejtermék-fogyasztás segítheti az inzulinrezisztencia megelőzését.
http://www.eletforma.hu/eletmod/a_tejtermekek_megvedenek_a_cukorbetegsegtol.html


Levonva a konzekvenciát: holnaptól az összes tehenet letámadom és kikönyörgöm tőlük a tejet! Habár vannak tanulságos megállapítások, amik miatt elgondolkodom aktívan!
1. A tehén a tej csomagolása.
2. A tej folyékony tehén.
3. A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet.


Többet nem iszom tejet, még a tehénből is kijön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése